Alle webshops
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig bij het zoeken?

  Bel met één van onze specialisten!

  036 522 22 97

  BOSCH

  BOSCH Professional Meettechniek

  Het meetgereedschap van Bosch Blauw Professional is gemaakt voor de vakman in de bouw en renovatie. Daarmee voldoet het assortiment Bosch Professional aan de hoogste eisen op het gebied van vermogen, precisie en robuustheid – voor uitstekende resultaten.

  SCHOKBESTENDIG: 

  Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  BOSCH Professional Meettechniek

  Het meetgereedschap van Bosch Blauw Professional is gemaakt voor de vakman in de bouw en renovatie. Daarmee voldoet het assortiment Bosch Professional aan de hoogste eisen op het gebied van vermogen, precisie en robuustheid – voor uitstekende resultaten.

  SCHOKBESTENDIG: 

  Extreme omstandigheden op de bouwplaats zijn voor jouw meetgereedschap geen probleem. Want het is zo robuust dat het een val en transport over hobbelige wegen onbeschadigd doorstaat. Zo kun jij je helemaal op je klus concentreren. Dat bespaart je niet alleen zorgen, maar ook tijd en geld.

  ✓ ABS-behuizing met schokdempend rubber omhulsel
  ✓ Ontworpen met stabiliserende ribben
  ✓ Toets- en displaybescherming
  ✓ Scheurvrij siliconen toetsenpaneel

  WATER- EN STOFBESTENDIG:

  Ons meetgereedschap is beschermd tegen spatwater en stof en kan bij elk weertype binnen en buiten worden gebruikt. Zo kun je ons gereedschap ook met natte en vuile handschoenen bedienen en het probleemloos reinigen. Dat spaart tijd en reparatiekosten. Alle meettoestellen beschikken minimaal over beschermklasse IP54, dat wil zeggen dat de toestellen zijn beschermd tegen stof in schadelijke hoeveelheid en spatwater van alle kanten.

  ✓ Watervaste lijmverbindingen
  ✓ Doorlopende rubber afdichting tussen de behuizingsonderdelen
  ✓ Afgesloten USB-interface
  ✓ Siliconen afdichtingen bij mechanische schakelaars

  UITERST NAUWKEURIG:

  Ons meetgereedschap is niet alleen uiterst robuust, maar ook absoluut nauwkeurig. Dit waarborgen wij enerzijds door onze hoogwaardige sensoren en anderzijds door de functiecontrole van alle meettoestellen aan het einde van het productieproces. Op deze manier ben je met ons robuuste en nauwkeurige meetgereedschap uitstekend toegerust om zo efficiënt mogelijk te werken.

  ✓ Eindcontrole toestellen
  ✓ Functietesten onder extreme omstandigheden
  ✓ Hoogwaardige kalibratie-methodes
  ✓ Hoogste en gecertificeerde productiestandaarden 

  VALTEST:

  Bij onze valtest laten we de toestellen vanaf verschillende hoogtes in verschillende richting op een hard betonnen oppervlak vallen. We gaan daarbij altijd uit van het ergste en laten ons gereedschap gericht op de gevoelige plekken vallen – meerdere keren achter elkaar.

  TEMPERATUURTEST:

  Onze toestellen moeten ook onder extreme omstandigheden correct en nauwkeurig werken. Bij de testen in de klimaatkamer wordt het betreffende toestel gedurende vele uren opgesloten bij temperaturen onder nul en bij zeer hoge temperaturen. Vervolgens wordt getest of het meettoestel nog volledig functioneert.

  TRILTEST:

  Om de invloed van trillingen op het meettoestel te testen, voeren wij een triltest uit. Het toestel wordt daarbij in diverse richtingen op een trilplaat bevestigd en twee uur lang door elkaar geschud. Zo garanderen wij dat jouw meetgereedschap ook tijdens transport helemaal beschermd is.

  Op ons meetgereedschap kan worden gebouwd, omdat dit met genormeerde methodes en onder extreme omstandigheden wordt getest. Zodat je er ook onder zware omstandigheden op de bouwplaats op kan vertrouwen. Wij raden je echter toch aan dat je na sterke invloeden van buitenaf op het meettoestel altijd een nauwkeurigheidscontrole uitvoert, voordat je verder werkt.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking