Alle webshops
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Garantie

  Garantieperiodes per merk bij TOP-Afstandsmeter.nl

  LET OP! Op elk merk van afstandsmeters geldt een andere garantieperiode, hieronder een overzicht:

  MerkStandaard Fabrieksgarantie
    
  ADA2 Jaar
  AnsmannZie hieronder
  DeWALT1 Jaar (3 jaar na registratie)*
  FUTECH2 Jaar
  Geo Fennel2 Jaar (3 jaar na registratie)*
  Leica1 Jaar (3 jaar na registratie)*
  Spectra3 jaar
  Stanley FATMAX®1 Jaar (3 jaar na registratie)*
  Stanley2 Jaar
  TOP Laser1 Jaar
  Universeel1 Jaar


  Lees hieronder meer over de garantieperiodes per merk.

  Uw afstandsmeter defect? - Garantie aanvraag

  Heeft u een afstandsmeter bij ons gekocht die niet meer werkt? Neem even contact op met één van onze specialisten op +31 (0)36 522 22 97 of [email protected] om uw klacht of defect te omschrijven. Wellicht is het op afstand op te lossen. Lukt dit niet, kunt u de afstandsmeter aanmelden. Via deze link kunt u bij ons de garantie aanvraag doen door het formulier in te vullen. Probeer altijd een doos om de afstandsmeter te doen. Vergeet niet uw gegevens en een omschrijving van de klacht toe te voegen aan uw zending of het uitgeprinte garantie aanvraag formulier. Wanneer de afstandsmeter bij ons is ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk zelf controleren en de klacht proberen te vinden. Wanneer we dit zelf kunnen verhelpen doen we dit direct. Kunnen wij de klacht niet voor u oplossen zullen wij het product voor u onder garantie bij de leverancier aanbieden. Wij regelen deze procedure voor u. Mochten er bijzonderheden zijn nemen wij altijd contact met u op. Wanneer de afstandsmeter onder garantie is behandeld en retour is gekomen zullen wij deze altijd eerst nog controleren om te kijken of de klacht inderdaad verholpen is. Hierna sturen wij de afstandsmeter weer netjes terug. 

  TOP-Afstandsmeter.nl
  Eenspan 5B
  3897 AL  Zeewolde
  Nederland

  Garantie uitleg per merk


  ADA Instruments

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar (3 jaar bij TOP-Afstandsmeter.nl)

  De standaard fabrieksgarantieperiode van ADA Instruments bedraagt 3 jaar na aankoop van uw product. Mocht er binnen die 3 jaar defecten aan het apparaat ontstaan, heeft u recht op vervanging van onderdelen of het gehele instrument. Dit is echter alleen van toepassing als het instrument volgens de handleiding is gebruikt. Garantie is niet van toepassing als het product is misbruikt, verkeerd gebruikt of veranderd is. Hieronder vallen onder andere de gevolgen van lekkage van batterijen en gebogen of kapotte onderdelen door het laten vallen van het instrument

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft ADA een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Ansmann

  Beschreven per categorie:

  Batterijen en accu's: 2 maanden (enkel defecten of fabrieksfouten)
  Acculaders: 1 jaar (exclusief gebruiksschade of slijtage)

   

  DeWALT

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar

  Binnen de standaard periode van 12 maanden na aankoopdatum zal DeWALT defecten ontstaan door materiaal- en/of fabricagefouten kosteloos herstellen. DeWALT behoudt zich het recht voor om de gehele machine kosteloos te vervangen. Daarnaast kan DeWALT elke garantieclaim weigeren, indien er niet voldaan is aan de gestelde garantievoorwaarden. Om aanspraak te maken op garantie, dient u contact op te nemen met een erkende DeWALT-dealer.

  De fabrieksgarantieperiode op DeWALT producten* is te verlengen naar 3 jaar. Hiervoor dient u het product online te registreren binnen 4 weken na aankoop. Online registreren kan via: www.DeWALT.eu/3

  *Uitzonderling: DeWALT geeft maximaal 1 jaar fabrieksgarantie op de accu's en opladers na registratie bij DeWALT. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Futech

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar

  Futech instrumenten worden met kwalitatief hoge componenten gemaakt en met zorgvuldigheid vervaardigd. Daardoor is het mogelijk om een fabrieksgarantie van 2 jaar te geven op defecten*. Gedurende die periode wordt het instrument onder garantie gerepareerd of vervangen, mits er aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  - Het apparaat is minder dan 2 jaar geleden gekocht bij een erkende Futech-dealer. Een kopie van de factuur is noodzakelijk.

  - Het apparaat vertoont geen schade veroorzaakte door onjuist gebruik (waterschade, barsten door vallen, gesmolten zekeringen, batterijlekkage, …)

  Overige garantiebepalingen vindt u hier.

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Futech een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Geo Fennel

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar

  De standaard fabrieksgarantieperiode van een Geo Fennel meetinstrument bedraagt 2 jaar. Het is mogelijk om deze periode met 1 jaar te verlengen*, door het product online te registreren. Na het registreren van uw product, ontvangt u een mail als bewijs van registratie. Deze dient u te tonen bij uw dealer als er een defect aan het instrument ontstaat. Registreren kan via:  https://www.geo-fennel.de/produktregistrierung/nc/en/product-registration/

  *Verlengen van garantie is alleen mogelijk bij lasers en instrumenten van het merk Geo Fennel. Niet bij accessoires (statieven, baken, etc.).

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Geo Fennel een maximale garantie van 3 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Leica Geosystems

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 jaar (3 jaar na registratie bij Leica)

  Op producten van de Leica Disto serie zit een standaard “No Cost” garantieperiode van 2 jaar. Dit is met 1 jaar te verlengen door het product online te registreren binnen 8 weken na aankoop. Dit wil zeggen dat er in deze periode geen kosten gemaakt worden door u voor de uitvoering van de garantie. Alle kosten van benodigde garantie of reparatie worden door TOP-Afstandsmeter en Leica Geosystems gedekt. Registreren kan online via: https://myworld.leica-geosystems.com/irj/portal. Daarnaast geldt er een levenslange garantie op alle materiaalfouten, wat inhoudt dat bij fouten in het materiaal dit levenslang onder garantie valt. Overige garantiebepalingen vindt u hier.

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Leica Geosystems een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Spectra

  Standaard periode fabrieksgarantie: 3 Jaar

  Op Spectra Precision afstandsmeters zit een standaard garantieperiode van 3 jaar. 

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Spectra een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Stanley

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar

  Alle Stanley powertools en meetinstrumenten hebben standaard 2 jaar garantie inbegrepen. In het onwaarschijnlijke geval dat je Stanley gereedschap defect raakt door fabricage- of materiaalfouten binnen 2 jaar na aankoop, dan garandeert Stanley alle defecte onderdelen gratis te vervangen of te repareren of, als dat opportuun is, het product in zijn geheel gratis te vervangen.

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Stanley een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Stanley FATMAX

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar (3 jaar na registratie bij Stanley Fatmax)

  Alle Stanley FATMAX powertools en meetinstrumenten hebben standaard 1 jaar fabrieksgarantie inbegrepen. Registreer je Stanley FATMAX powertool binnen 4 weken na aankoop en verwerf het recht op 2 jaar extra garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat je geregistreerde Stanley FATMAX powertool defect raakt door fabricage- of materiaalfouten binnen 3 jaar na aankoop, dan garandeert Stanley alle defecte onderdelen gratis te vervangen of te repareren, of als dat opportuun is, het product in zijn geheel gratis te vervangen. Uw product registreren kan via: http://www.stanleyworks.nl/warranty

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Stanley Fatmax een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  TOP Laser

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 jaar

  *Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Universeel

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 jaar

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking