Banner category

Stanley

Stanley Smart Connect app

Stanley Smart Connect app


€0,00Excl. btw

€0,00 Incl. btw

ACTIE

Stanley TLM50 Afstandsmeter 15m

Stanley TLM50 Afstandsmeter 15m


€49,00

€37,81Excl. btw

€45,75 Incl. btw

ACTIE

Stanley Compact Statief 150cm

Stanley Compact Statief 150cm


€49,00

€39,00Excl. btw

€47,19 Incl. btw

ACTIE

Stanley TLM65 Afstandsmeter 20m

Stanley TLM65 Afstandsmeter 20m


€59,00

€46,23Excl. btw

€55,94 Incl. btw

ACTIE

Stanley TLM99 Afstandsmeter 30m

Stanley TLM99 Afstandsmeter 30m


€99,00

€68,60Excl. btw

€83,01 Incl. btw

ACTIE

Stanley TLM99si Afstandsmeter 35m

Stanley TLM99si Afstandsmeter 35m


€119,00

€89,00Excl. btw

€107,69 Incl. btw

Excl. btw

Stanley

Stanley afstandsmeter

Bent u opzoek naar een Stanley afstandsmeter? Wij bieden een ruim assortiment in laser meters van dit merk! De fabrikant is continu bezig met het verbeteren van haar producten, om maximale kwaliteit te kunnen garanderen aan haar gebruikers.

Het merk is opgericht in 1843 en heeft door de jaren heen een sterke naam en reputatie opgebouwd. De fabrikant streeft niet alleen naar verbetering van haar producten, maar houdt zich ook bezig met maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen.

Binnen ons assortiment vindt u verschillende afstandmeters. Zo bieden wij een compacte variant voor de hobby klusser, maar ook een geavanceerd apparaat voor de professional. Het is dé vervanger voor de ouderwetse rolmaat en het apparaat heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Wilt u snel en efficiënt werken? Kies dan voor de Stanley afstandsmeter!

 

Ons assortiment Stanley afstandsmeters

De Stanley laser afstandsmeter is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de TLM50. Dit apparaat kan een afstand meten tot 15 meter en is bij uitstek geschikt voor het meten van kleinere ruimtes en oppervlaktes. Door het compacte formaat neemt u het toestel gemakkelijk overal mee naar toe.

Wilt u grotere afstanden meten? Dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor de TLM 65 die meet een afstand tot 20 meter. Afhankelijk van de toepassing waarvoor u het apparaat wilt gebruiken kunt u een keuze maken.

Liever een uitgebreidere variant? Het merk biedt ook apparatuur wat geschikt is voor een meetafstand van 200 meter. Hier zit alles op en aan. Van camera tot bluetooth en een tal van functies!

Bekijk ons assortiment om te kijken welke Stanley afstandsmeter iets voor u is!

 

Waarom een Stanley afstandsmeter bij TOP-Afstandsmeter.nl?

Een Stanley digitale afstandsmeter koopt u natuurlijk bij de enige echte specialist. Wij beschikken over zeer veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij u alles vertellen over de Stanley afstandsmeter.

Onze specialisten zijn hiervoor dagelijks bereikbaar, ook buiten werktijden om. Wat voor vragen u ook heeft, wij nemen graag de tijd voor u. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van:

 

  • Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzending in NL & BE
  • Advies van onze specialisten
  • Ruim assortiment & ruime voorraad

 

Liever een ander merk? Wij bieden vele topmerken waaronder de DeWALT afstandsmeter, TOP-Laser, ADA, Geo Fennel, Spectra, Ansmann of de Leica Disto. Wij vergelijken onze producten graag voor u, hierbij zijn wij altijd onafhankelijk!

Wij willen ons door middel van onze kennis en ervaring onderscheiden. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Samen met u gaan wij opzoek naar een geschikte Stanley afstandsmeter.

Stanley